Sneller en veiliger pensioennieuws krijgen? Geef uw e-mailadres aan ons door!

Vacature: medewerker Pensioenadministratie

Geplaatst op 12 mei 2023

* Deze vacature is gesloten *

We zijn op zoek naar een medewerker Pensioenadministratie. Ben of ken jij iemand die zich helemaal herkent in deze vacature? Solliciteer dan vandaag nog of deel deze bijdrage met je netwerk!

medewerker Pensioenadministratie
Kunnen we je verder nog met iets helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor je klaar.
In dit nieuws artikel

Weet jij alles over pensioenen? En word je er blij van om anderen te helpen met die kennis? Dan ben jij misschien de medewerker Pensioenadministratie (32-36 uur) die we nodig hebben!

Je werkdag als medewerker Pensioenadministratie

Je bent een teamspeler en houdt je bezig met alles wat komt kijken bij de werkgevers- en de deelnemersadministratie. Wat je ervan maakt bepaal je voor een deel zelf. We zoeken namelijk iemand die van aanpakken weet en initiatief neemt. Daar hoort wel een hbo-denk- en werkniveau bij. Ervaring in de pensioensector is handig, maar geen must. Je snel zaken eigen maken wel!

Wat erin zit voor jou

Natuurlijk staat daar van onze kant iets tegenover, naast een toffe job in een leuk team. Natuurlijk staat daar van onze kant iets tegenover, naast een toffe job in een leuk team. Het salaris is marktconform, maar hangt natuurlijk af van je leeftijd en ervaring. Een 13e maand is standaard.

En, herken jij jezelf hierin?

Dan praten we graag met je. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 31 mei 2023 naar Robert Hendrickx, directeur van ons bestuursbureau. Dat kan via de button hieronder. Wil je meer informatie? Bel of mail Robert dan gerust.

* Deze vacature is gesloten, je kunt niet meer reageren *