Sneller en veiliger pensioennieuws krijgen? Geef uw e-mailadres aan ons door!

Bijeenkomsten ‘Bijna met Pensioen’ 27-03-2024

Geplaatst op 29 februari 2024

Met pensioen gaan is niet niks, er verandert dan veel. Daarom organiseren we twee keer per jaar informatiebijeenkomsten voor medewerkers in de bouwmaterialenhandel die binnen nu en 2 jaar met pensioen gaan. De eerstvolgende zijn op 27 maart 2024.

Bijeenkomsten 'Bijna met Pensioen' 27-03-2024
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Zodra u met pensioen gaat verandert er veel. Welke keuzes kunt u maken? En wat betekent het nieuwe pensioenstelsel straks voor uw pensioen? Het zijn niet de makkelijkste vragen. Als pensioenfonds voor de bouwmaterialenhandel organiseren wij daarom twee keer per jaar informatiebijeenkomsten voor medewerkers die bijna met pensioen gaan. De eerstvolgende zijn op 27 maart aanstaande.

Gaat u binnen nu en 2 jaar met pensioen? Kom dan naar de informatiemiddag ‘Bijna met Pensioen’ op woensdagmiddag 27 maart in Amersfoort (noord- en midden-Nederland) of Etten-Leur (zuid-Nederland) – zo begint u straks goed voorbereid aan de nieuwe fase in uw leven!

Info en aanmelden

Kies hieronder de locatie die het best voor u past. Daar leest u alle informatie en kunt u zich aanmelden.

Heeft u vragen? We helpen u graag!

Als u na het lezen van dit nieuwsbericht (andere) vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wist u trouwens dat veel antwoorden over pensioenzaken bij Bpf HiBiN snel en makkelijk te vinden zijn op deze website, bij de veelgestelde vragen?

Hulp nodig bij uw pensioen?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.