Sneller en veiliger pensioennieuws krijgen? Geef uw e-mailadres aan ons door!

Dichtbij met digitaal

Bij Bpf HiBiN zijn we overgegaan van papier naar digitaal. Welke voordelen dat voor u heeft en of u nog iets moet doen, leest u hieronder.

Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.
Dichtbij met digitaal

De voordelen van digitaal

Merkt u het ook? De brievenbus kleppert steeds minder vaak. Ook wij sturen onze berichten steeds meer digitaal: per e-mail. Niet alleen omdat dat goedkoper is trouwens! Er zijn nog veel meer pluspunten, voor u en ons.

We zetten ze op een rijtje:

  • Het is beter voor het milieu. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet. Niet alleen u, maar ook wij als fonds.
  • Het is kostenbesparend.
  • Het is overzichtelijk: digitaal ordenen is makkelijk en informatie is voortaan zó gevonden.
  • Het werkt sneller en veiliger dan gewone post.

Communiceren per e-mail is logisch. En tegenwoordig ook nodig om elkaar te bereiken. Kortom, we komen dichter bij elkaar met digitaal.

U gaat toch ook digitaal?

We hebben dan wel uw privé-mailadres nodig. U kunt dat heel eenvoudig zelf doorgeven via het deelnemersportaal.

Wilt u absoluut geen digitale post? Dan hoeft u niets te doen. We vragen u dan ieder jaar opnieuw of u inmiddels zover bent dat u wilt overstappen.

Hoe werkt digitale post? 

We sturen u een e-mail als er persoonlijke pensioenpost voor u klaarstaat in het deelnemersportaal.

Kan onze e-mail niet bezorgd worden? Soms gebeurt dat. Bijvoorbeeld omdat er een typefout in uw e-mailadres zit, uw mailbox vol is of omdat uw e-mailadres veranderd is. Wij krijgen daarvan dan automatisch bericht. In zo’n geval sturen we u alsnog een brief per post om te laten weten dat er persoonlijke pensioenpost voor u klaarstaat. U loopt dus niet het risico om belangrijke persoonlijke pensioeninformatie te missen.

Sommige informatie sturen wij echt alleen digitaal

Zoals bijvoorbeeld belangrijk pensioennieuws. Als wij uw e-mailadres niet hebben, mist u deze informatie. Nog een goede reden dus om uw e-mailadres door te geven!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met uw gegevens. Dat zijn we ook verplicht vanuit de wet. Uw e-mailadres gebruiken we alleen om u te informeren over uw pensioen.

Heeft u vragen? We helpen u graag!

Als u na het lezen van dit artikel (andere) vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wist u trouwens dat veel antwoorden over pensioenzaken snel en makkelijk te vinden zijn op deze website, bij de veelgestelde vragen?

Was deze pagina behulpzaam?

Hulp nodig bij uw pensioen?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.